GRUPONEO | 91 699 27 92

Inici

Estàs en: Inici >> Avís Legal

Avís Legal

NEOPLAST, S.A., i les restants empreses del GRUPO NEO (NEOInver, S.L., NEOPlastif, S.L., NEOBarniz, S.L., NEOStamp, S.L., NEOFolder, S.L.), d'ara endavant GRUPO NEO, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posen a disposició dels seus clients i dels usuaris de la seva pàgina web, la informació següent: Aquest lloc web és propietat de NEOPLAST, S.A, empresa del GRUPO NEO, amb domicili a Parla - Madrid, C / Berlín, 57, CIF N º A79184453, inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, al Tom 9.659, general 8364, de la Secció 3 del Llibre de Societats, Foli 9, full Nº. 74261 / 3, inscrita 1r. Email de contacte: neo@gruponeo.com

Aquest Avís Legal estableix els termes i condicions per accedir i utilitzar el Lloc Web www.gruponeo.com (D'ara endavant el lloc web) que el GRUPO NEO posa gratuïtament a disposició dels usuaris d'Internet. Heu de llegir acuradament i complir les estipulacions del present Avís Legal, així com els missatges, instruccions o advertències que li siguin comunicades mentres navega a través del lloc web. El fet d'accedir a aquest lloc web representa l'acceptació, sense reserva, d'aquests termes i condicions. Si vostè està en desacord amb aquestes estipulacions, no utilitzi el Lloc Web. El GRUPO NEO es reserva el dret de modificar o actualitzar, en qualsevol moment i sense previ avís, aquests termes i condicions

L'Usuari
Ingressant a aquest lloc web vostè adquireix la condició d'Usuari i reconeix haver llegit, comprès, i acceptat aquests termes i condicions.

Condicions d'ús
L'Usuari es compromet a utilitzar el Lloc Web conforme als usos autoritzats. Queda completament prohibida la utilització del lloc web, el seu contingut i / o serveis, amb propòsits o efectes il .legals, o de qualsevol manera que contravingui la Llei, l'ordre públic o aquest Avís Legal. Està igualment prohibit qualsevol ús d'aquest Lloc Web que pugui amenaçar o vulnerar drets o interessos de tercers, o que de qualsevol manera pertorbi o perjudiqui el propòsit, accessibilitat, ús o funcionament del lloc.

L'ús d'aquest lloc web és gratuït. Alguns dels serveis prestats a través d'aquest Lloc Web, pot estar regulat per condicions d'ús, polítiques i / o instruccions especials que, en aquests casos, substituiran, completaran o modificaran el contingut d'aquest Avís Legal. l'Usuari haurà d'acceptar la nova regulació per poder gaudir d'aquests serveis.

Política de Protecció de Dades
L'ús de certs serveis en aquest lloc web, pot requerir que l'usuari subministri dades de caràcter personal. GRUPO NEO processa aquest tipus d'informació complint amb la legislació aplicable, i atenent a la seva pròpia Política de Protecció de Dades

Propietat Intel.lectual i Dret d'Autor
Aquest lloc web i el seu contingut (incloent, amb caràcter merament enunciatiu, continguts, marques comercials, imaginis, icones, dissenys, I presentació general del lloc i els seus continguts) són propietat del GRUPO NEO i estan protegits per drets d'autor, marques registrades I drets de propietat intel.lectual, d'acord amb les lleis internacionals i espanyoles. L'accés a aquest Lloc Web no confereix en cap cas, ni podrà ser interpretat com, autorització o llicència de cap tipus sobre aquests drets, titularitat d'empreses del GRUPO NEO o de terceres persones. Qualsevol autorització o llicència sobre les pàgines web i el seu contingut, no suposa en cap cas la renúncia, transmissió o cessió, total ni parcial, de cap d'aquests drets.

Certs noms, logotips i altres materials exposats en el contingut o en el lloc web estan degudament registrats a nom d'empreses del GRUPO NEO o d'altres entitats. L'usuari no està autoritzat per utilitzar cap d'aquests elements, la propietat romandrà, en tot cas, sota titularitat d'aquestes entitats.

1 | 2

NEOStamp NEOFolder

© 2011 GRUPO NEO | Pol. Ciudad Industrial de Parla, C/ Berlín, 55-57 · 28983 Parla (Madrid) · Tel.: 91 699 27 92
Tots els drets reservats | Avís Legal | Disseny i desenvolupament | Papirelia