GRUPONEO | 91 699 27 92

Empresa

Estàs en: Inici >> Empresa >> Política d'empresa Qualitat / M. Ambient

Política d'empresa Qualitat / M. Ambient

Al llarg de tota la nostra trajectòria, a GRUPO NEO hem perseguit la superació constant tant per donar satisfacció a les exigències dels nostres clients, com per adaptar-nos a les necessitats d’un mercat, el de les Arts Gràfiques, cada cop més ampli i competitiu.

Tenim l’obligació de garantir als nostres clients, proveïdors i al nostre propi personal, la qualitat esperada en tots els nostres processos. En aquesta línia, GRUPO NEO estableix accions i directrius orientades a la prevenció i millora contínua, desenvolupant programes per a la millora dels acabats de post-impressió que compartim amb els nostres clients i associacions, creant una política de col·laboració conjunta per a la millora dels nostres productes, serveis i compromisos.

A tot això hem d’afegir l’autoexigència i responsabilitat en matèria de Medi Ambient, formant part important en l’estratègia empresarial del Grupo i que engloba tant els nostres serveis com als nostres processos de gestió en plastificats, envernissats, encunys, estampació per calor, relleus i engomats de productes impresos.

Seguint en la línia establerta a la implantació de les normes UNE-EN-ISO 9001 (atorgada la certificació

pel BUREAU Veritas Quality Internacional a l’any 2004). GRUPO NEO va decidir donar un pas més desenvolupant i implantant un Sistema de Gestió Integrat de Qualitat i Medi Ambient, basat en les normes UNE-EN-ISO 9001:2008 i UNE-EN-ISO 14001:2004, integrant-se com un sistema la filosofia i línies directrius del qual es descriuen a la seva Política de Qualitat i Medi Ambient (disponible per a tots els interessats, prement aquí).

A l’abril de 2014: hem Realitzat l’Auditoria de Seguiment de la Mare UNE ISO 9001:2007 auditoris estafa Resultat plenament satisfactori On sí va comprovar la funcionalitat i utilitat dels nostres Processos Certificats from Fa Més de deu Jahr. IGUALMENT al mes de juliol de 2014 tocava Certificar de nou en la norma UNE ISO 1401:2004, que després d’Haver Passat pecat Cap no-Conformitat les auditories de seguiment anuals Anteriors, sí que ha aconseguit la renovació de la certificació mediambiental.

Des de GRUPO NEO ens hem compromès a posar tots els mitjans necessaris al nostre abast, tant humans com tècnics, per garantir que dit sistema permeti desenvolupar un treball eficaç i en constant millora.

ISO 9001
ISO 1400
NEOStamp NEOFolder

© 2011 GRUPO NEO | Pol. Ciudad Industrial de Parla, C/ Berlín, 55-57 · 28983 Parla (Madrid) · Tel.: 91 699 27 92
Tots els drets reservats | Avís Legal | Disseny i desenvolupament | Papirelia