GRUPONEO | 91 699 27 92

NEOPlastif

Estàs en: Inici >> NEOPlastif >> Soft Touch

NEOPlastif

Soft Touch

ÚS
És una laminació d'alta gamma enfocada a productes que es vulguin dotar d'un tractament exclusiu en el qual destaca el seu tacte vellutat, del que rep el seu nom. L'agradable sensació de suavitat que ens produeix en lliscar la mà sobre el film, recorda al vellut o la seda.

És aplicable, entre uns altres, en fullets, cobertes de llibres, carpetes, etc.

MIDES DE PLECS
·Mínim: 25 x 35 cms.
·Màxim: 100 x 140 cms.

AVANTATGES
Proporciona als impresos una enorme distinció, especialment combinat amb altres processos com són: L´envernissat ultravioleta amb reserves i l'estampació per calor, transformant per complet al paper imprès en un article absolutament exclusiu, sobretot si realitza sobre masses de tinta fosques. A més la seva tolerància al ratllat és superior al de un polipropilè normal, però sensiblement inferior al del "*Antiscratch".
EXTRA MAT: És un 50% més mat respecte als millors films estàndard del mercat.

LIMITACIONS
- No recomanem la laminació a doble cara, encara que es pot intentar si es deixa que el film es refredi per les dues cares abans d'apilar-ho. Encara així, hi ha moltes probabilitats que es produeixin reaccions anòmales posteriors entre el film i la tinta.
- En l'ús de film Soft Touch per a aplicacions d'enquadernació amb tapa dura recomanem que es facin proves prèvies a la producció industrial. També es recomana fer proves prèvies si es volen realitzar engomats, ja sigui de manera automàtica o manual, tant amb adhesius com amb cinta de doble cara, per evitar incidències derivades pel tipus d'adhesiu utilitzat
- No es recomana la laminació d'una cara Soft Touch i  l'altra brillant per problemes de taques d'additius en la cara soft.

Resulta que com el pernil serrà o el toro que dissenyà Manolo Prieto, la tipografia Ibarra Real és tan genuïnament espanyola que resulta ja marca de la casa.

La inventa en 1772 Francisco Javier Santiago a base a preceptes geomètrics i matemàtics, però pren el seu nom de l'impressor saragossà Joaquín Ibarra que la usa quan la Real Acadèmia de la Llengua li encarrega la versió del Quixot de 1780: Art Subtilissima, quan perfecta lletra d'inspiració romàntica.

La nostra Època és la que tanca la mostra amb les tipografies digitals actuals les referències de les quals són a la Impremta Real. És el treball de recuperació i conversió a software que estan realitzant dissenyadors i tipògrafs basant-se en els models històrics.

NEOStamp NEOFolder

© 2011 GRUPO NEO | Pol. Ciudad Industrial de Parla, C/ Berlín, 55-57 · 28983 Parla (Madrid) · Tel.: 91 699 27 92
Tots els drets reservats | Avís Legal | Disseny i desenvolupament | Papirelia