GRUPONEO | 91 699 27 92

NEOTicias

Estàs en: Inici >> NEOTicias >> GRUPO NEO consolida la seva aposta per la qualitat

NEOticias

GRUPO NEO consolida la seva aposta per la qualitat

L'objectiu de GRUPO NEO d'apostar per la qualitat segueix constituint una prioritat en la seva estratègia empresarial. El propòsit de la nostra companyia és el d'oferir el millor servei als nostres clients per satisfer les seves exigències, així com adaptar-nos a les necessitats del mercat de les Arts Gràfiques, cada vegada més ampli i competitiu.

D'acord amb aquest principi, GRUPO NEO va renovar el passat any el seu Certificat de Qualitat adaptant el nostre Sistema de Gestió a la nova ISO 9001:2008.

El certificat ha estat atorgat per BUREAU VERITAS Certification, primera entitat privada de Certificació a Espanya, la qual cosa confirma les bones pràctiques de GRUPO NEO i reconeix la maduresa i eficàcia del seu Sistema de Gestió de Qualitat, al mateix temps que ratifica el

seu compromís amb la millora contínua. D'aquesta forma, es reconeix l'esforç i la dedicació de tot l'equip de GRUPO NEO per oferir respostes eficaces a les necessitats dels seus clients.

Així mateix, GRUPO NEO segueix apostant per la seva política de gestió mediambiental, mantenint, per cinquè any consecutiu, el seu Certificat ISO 14001:2004 atorgat als nostres centres de treball de Madrid.

El certificat de Gestió Mediambiental constitueix per GRUPO NEO un benvolgut reconeixement al seu compromís amb el medi ambient i a la implicació de tots els treballadors de la companyia en el sistema per aconseguir uns objectius comuns.

A més, proporciona els instruments necessaris per controlar els aspectes mediambientals i millorar la seva activitat aquest àmbit, aportant beneficis no solament mediambientals, sinó que ens permet desenvolupar un treball eficaç i en constant millora.


Per tot això, GRUPO NEO es consolida una vegada més com a empresa de qualitat, servei i equilibri mediambiental, un compromís en el qual creiem i sota el qual seguirem treballant.

NEOStamp NEOFolder

© 2011 GRUPO NEO | Pol. Ciudad Industrial de Parla, C/ Berlín, 55-57 · 28983 Parla (Madrid) · Tel.: 91 699 27 92
Tots els drets reservats | Avís Legal | Disseny i desenvolupament | Papirelia